Acana

Acana

Acana er et kvalitetsfoder fra det canadiske firma Champion Petfoods. Acana er "lillebroderen" til det vedenskendte foder Orijen fra samme fabrik. De fleste Acana varianter er kornfri og dermed allergivenlige. De fleste Acana varianter indeholder 60% kød og 40% grøntsager.

 • Acana Lamb And Apple, 13 kg

  Acana Lamb And Apple er baseret på new zealandsk lammekød i tørret og frisk form, samt havre, ærter og æbler. Acana er et højkvalitets foder fra Canadas bedste foderfabrik Champion Petfoods.
  Kr. 519.00 1 forhandler
 • Acana Pacifica, 13.5 kg

  Acana Pacifica er har kun fisk som kødkilde hvilket gør det til et ekstremt allergivenligt hundefoder. Desuden er foderet kendt for at være rigtigt godt for pels og hud pga. det meget høje indhold af Omega fedtsyrer frade mange typer fisk i foderet.. Pacifica er selvfølgelig også allergi venligt, da det ikke indeholder nogen former Læs mere...
  Fra Kr. 539.00 2 forhandlere
 • Acana Sport And Agility, 13 kg

  Acana Sport And Agility er et hundefoder til højaktive hunde, f.eks. jagthunde eller hunde der træner meget (hyrdning, agility, ph arbejde, osv). Foderet er baseret på kylling og laks og det indeholder havre.
  Kr. 499.00 1 forhandler
 • Acana Grasslands, 13.5 kg

  Acana Grasslands er lavet på lam, fisk og æg og det er super allergivenligt, da det ikke er tilsat korn. Acana er et Canadisk højkvalitetsfoder i mellem prisklassen.
  Fra Kr. 539.00 2 forhandlere
 • Acana Prarie Harvest, 13.5 kg

  Acana Prarie Harvest kaldes også Acana Wild Prairie nogen steder. Det er produceret af kylling, fisk og æg og det er meget allergivenligt, da det ikke indeholder nogen former for korn. Acana er et Canadisk højkvalitetsfoder i mellem-prisklassen.
  Fra Kr. 519.00 2 forhandlere
 • Acana Chicken And Burbank Potato, 13 kg

  Acana Chicken And Burbank Portato er lavet til voksne hunde af alle racer. Foderet indeholder kartofler i stedet for korn som kulhydrat kilde og med kylling, æg og fisk som proteinkilde. Acana er et kvalitets tørfoder fra Canada i et mellem prisniveau.
  Fra Kr. 479.00 2 forhandlere
 • Acana Duck And Bartlett Pear, 13.5 kg

  Acana Duck And Bartlett Pear er en nyhed fra canadiske Champion Petfoods. Foderet indeholder 50% andekød, 30% frugt og grøntsager og 20% havre.  
  Kr. 479.00 1 forhandler
 • Acana Ranchland, 13.5 kg

  Acana Ranchland er et højkvalitetsfoder baseret på røde kødtyper som især er godt hvis din hund skal tabe sig eller holde vægten. Foderet er lavet på bison, oksekød og lam og det er selvfølgelig kornfrit og dermed godt til hunde med allergier eller hotspots. Acana er et højkvalitets hundefoder fra Canada i mellem prisklassen.
  Fra Kr. 579.00 2 forhandlere
 • Acana Light And Fit, 13 kg

  Acana Light And Fit er et vedligeholdelsesfoder til overvægtige hunde der skal tabe sig. Dette light foder er baseret på kylling og laks og det indeholder ris og havre som kulhydratkilder.
  Kr. 499.00 1 forhandler
 • Acana Senior, 13 kg

  Acana Senior er at foder til ældre hunde på 8 år og derover. Det er et hundemad baseret på kylling og laks og det indeholder ris og havre. Acana er fra en af verdens bedste foderfabrikker – Canadiske Champion Petfoods
  Kr. 499.00 1 forhandler
 • Acana Puppy Junior, 13 kg

  Acana Puppy Junior er et hundefoder på kylling, laks og æg. Foderet er til hvalpe i de små og mellemstore hunderacer. Acana står for højkvalitetsfoder fra egen fabrik i Canada.
  Kr. 479.00 1 forhandler
 • Acana Puppy Small Breed, 6.8 kg

  Acana Puppy Small Breed er hvalpefoder til de mindre hunderacer med en voksenvægt under 10 kg. i alt. Foderet er lavet af kylling og laks og det indeholder havre og ris.
  Fra Kr. 299.00 2 forhandlere
 • Acana Adult Small Breed, 6.8 kg

  Acana Adult Small Breed er hundemad til voksne hunde i de små racer op til 10 kg. Hundemaden indeholder laks og kylling som proteinkilder og ris og havre som kulhydratkilder.
  Fra Kr. 289.00 2 forhandlere
 • Acana Puppy Large Breed, 13 kg

  Acana Puppy Large Breed er hvalpefoder til hunde i de store racer på over 25 kg. Foderet indeholder kødkilderne kylling og laks. For kulhydrater har foderet havre og ris.
  Fra Kr. 479.00 2 forhandlere
 • Acana Adult Large Breed, 13 kg

  Acana Adult Large Breed er et vedligeholdeses foder til voksne hunde af de større hunderacer. Foderet er lavet af kylling og laks og det indeholder ris og havre.
  Kr. 439.00 1 forhandler